Voksen chat-jobber hvor du jobber som erotisk chatteoperatør

Er du nysgjerrig på å jobbe hjemmefra som erotisk chatteoperatør? Vi forstår dette godt fordi det å jobbe selvstendig som chatteoperatør er en utrolig fleksibel jobb du kan gjøre fra hvor som helst i verden.

Det spiller ingen rolle når på dagen du ønsker å jobbe; hos oss kan du logge inn til alle døgnets tider – akkurat når det passer deg best. Ideen om stress rundt rushtrafikken pålagt overtid kan bare utsettes. Hvorfor ikke erstatte den med en mer komfortabel hverdag tilpasset dine behov og ønsker?

Nyt å jobbe fra hvor som helst og når som helst

Noen mennesker ønsker rett og slett kombinasjonen av å reise verden rundt samtidig som de tjener penger. Du har full frihet til å starte arbeidsdagen tidlig om morgenen eller sitte oppe hele natten hvis du foretrekker det. Her er noen tips til hjemmekontor hvis dette er noe som kan passe deg.

Det viktigste er at du har et ønske om en flørtende chattejobb og folk som trenger litt flørting og spenning i hverdagen. Er du klar for å høre mer om hvordan du kan jobbe som operatør hos oss og dermed enkelt få den økonomiske friheten du ønsker?

Spennende, erotisk prat for voksne

Alle voksne vet nok om den pirrende gleden ved å ha fantasier og drømmer som gir oss mange gode stunder. Hvem elsker ikke en deilig flørt som kan piffe opp hverdagen? Vår chattjeneste ser etter voksne operatører over 18 år som er trygge på å snakke med kunder om alt fra hverdagslige hendelser til mer erotiske temaer med sexy temaer.

For denne operatørstillingen vil du tre inn i en rolle som en virtuell, fiktiv karakter som er der til fordel for kunden. En erotisk chattejobb som dette gir kunden tilfredshet over å kunne uttrykke seg til deg i trygge omgivelser.

Kan jobben din som erotisk chatteoperatør passe deg?

Et absolutt krav vi stiller til deg er at du er over 18 år. Hvis du i tillegg er frisinnet, fantasifull og glad i å komme i kontakt med andre, så er sjansen stor for at du vil like denne erotiske chattejobben.

Du kan være god til å skildre seksuelle fantasier. Kanskje synes du det er gøy å ha en chattejobb hvor du kan flørte litt ekstra med andre mennesker. Det er helt klart en fordel om du er trygg nok på deg selv til å håndtere spicy fantasier, men du vil likevel få solid trening og finne deg selv raskt.

Hva tilbyr vi?

Vi gir full kontroll over din egen økonomiske inntjening og full kontroll over din egen arbeidstid, uten krav om regelmessig oppmøte på et kontor. Ditt personvern er viktig for oss, og din identitet i denne chattejobben er derfor helt anonym for både kunder og andre operatører.

Hos oss trenger du derfor ikke være redd for å måtte bruke verken kamera eller lyd når du jobber. Vi ser frem til å motta din søknad. Søk her ved å fylle ut skjemaet.

Back To Top